...heb net de stilte opgenomen... Deze ga ik nu heel hard afspelen...
 
Wandelen in Nederland


VOORWOORD
waarom
HULPMIDDELEN
gps
outdoor
WANDELEN
• PIETERPAD
oorsprong
doelstelling
sponsoren
voorbereiding
de wandeling
nabeschouwing
links
CONTACT
gastenboek
e-mail
.
.
home

 

 

 

 

 


Dag 12

Donderdag, 12 augustus 2004;


 


20,8 kilometer.................................................... 1cm = 800 mtr


16 kilometer
..... 

Nu weet ook ik, wat bedoeld wordt met het gezegde 'de laatste loodjes wegen het zwaarst'... Wat is dit een zware tocht, wetend dat het zwaarder wordt. Immers, in het Zuiden ligt het hoogste punt van Nederland.

De trip ging voor de 100% gepaard met regen. Niet zomaar wat regen.., neen, bakken tegelijk. Ongehoord veel. Dit is de grootste reden dat ik de fotocamera niet heb meegenomen. Deze is immers niet 'waterdicht'.
De route is wederom weer mooi. Ook deze route wil ik nog een keer opnieuw lopen. Eén van de reden is dat ik ook van deze route enkele foto's wil maken. Diverse kleine plaatsjes gepasseerd. Daar waar ik de pauze heb ingelast, heb ik gelijk ook weer droge sokken aangetrokken. Wat ben ik blij dat ik hier een gewoonte van gemaakt heb. Dit is de grootste reden dat ik tot heden nog steeds geen blaren heb. Dit zal nu ook wel zo blijven dat ik blaarvrij de finish haal.


Morgen nog een dag lopen, alvorens ik van mijn welverdiende en overheerlijke rustdag ga genieten. Deze dag heb ik echt nodig, om bij te tanken. Wat ben ik vermoeid... Ondanks dat, is het echt de moeite waard om deze trip te ondernemen. Wat is dit deel van Nederland schoon en wondermooi...

 

Morgen volgt dag dertien...

 

 
. © PFS-online.nl