...heb net de stilte opgenomen... Deze ga ik nu heel hard afspelen...
 
Wandelen in Nederland


VOORWOORD
waarom
HULPMIDDELEN
gps
outdoor
WANDELEN
• PIETERPAD
oorsprong
doelstelling
sponsoren
voorbereiding
de wandeling
nabeschouwing
links
CONTACT
gastenboek
e-mail
.
.
home

 

 

 

 

 


Dag 4

Woensdag, 4 augustus 2004;

 

...
21,3 kilometer .........................................
1cm = 800 mtr
Heb -omdat ik vrijdagavond een afspraak heb- de route van vrijdag verdeeld over dezer dagen. Dat is dan de reden dat ik vandaag geen 21,3 kilometer gewandeld heb, maar 38,5 kilometer.

 

Het eerste stuk was een bosstreek. Dit hield in, dat ik helemaal lek gestoken ben door steekvliegen. Wat een elende was dat. Het is niet alleen die steek, maar zeker zo erg is dat gezoem om je hoofd heen. De gehele bosweg alleen maar bezig geweest met het wegslaan met een doek van wespen en steekvliegen.

Ondanks de steekvliegen, heb ik gelukkig nog wat foto's kunnen maken. De route was meer dan mooi. Elke keer denk ik dan, dat ik later maar eens terug ga, om de foto's te maken zoals ik ze echt wil maken. Nu ligt de hoofdzaak bij het lopen en is het maken van foto's een bijzaak.

Veel benoemenswaardige plekken gezien. Het was echt een mooie tocht. De plaatsen die ik doorkruist heb, hebben allen een eigen gezicht. De één doet dat middels kunst, de ander middels architectuur. Hoe het ook zijt, het is allemaal even geweldig.

 

 

 

 

Morgen volgt dag vijf...


 

 
. © PFS-online.nl