...heb net de stilte opgenomen... Deze ga ik nu heel hard afspelen...
 
Wandelen in Nederland


VOORWOORD
waarom
HULPMIDDELEN
gps
outdoor
WANDELEN
• PIETERPAD
oorsprong
doelstelling
sponsoren
voorbereiding
de wandeling
nabeschouwing
links
CONTACT
gastenboek
e-mail
.
.
home

 

 

 

 Dag 8

Zondag, 8 augustus 2004;


.....
28,6 kilometer....................................................... 1cm = 800 mtr

 

 


Vandaag hetgeen gelopen zoals gepland. Met één wijziging, dat ik vrijdag j.l. het stuk gewandeld heb tot aan Lemele. Dat is dan de reden dat Lemele vandaag mijn beginpunt is geworden.

 
...heb net de stilte opgenomen... Deze ga ik nu heel hard afspelen...

Het was een dag die mij wederom heeft gesloopt. Zeker v.w.b. het weer. Wat was het wederom weer te warm. Heb gisteren meer dan genoten van mijn rustdag. Eindelijk een dag dat ik geen gezoem van de steekvliegen en wespen meer hoorde. Ik kan dat geluid echt niet meer velen.

Maar dat was van korte duur. Vandaag weer enkele keren gestoken, ondanks dat ik een hele goede beschermende gel gebruikt heb. Dit middeltje heb ik nog overgehouden van Aussie... voor de vervelendste (woestijn)steekvliegen die je maar kan voorstellen. Maar de steekvliegen die ik tijdens mijn wandeling tegenkwam, waren hier klaarblijkelijk immuun voor.

 

Het was een mooie route. Veel gezien, maar toch de nadruk op het lopen gehouden. Ik had het echt zwaar... Mijn voeten branden continu. Dat is geen prettig gevoel. Mijn spieren in mijn bovenbenen voelen aan als enkele staalkabels van lood. Denk dat e.e.a. te maken heeft met de temperatuur. Ben toch blij dat het midden van de week de temperaturen wat aangenamer worden. Zeker als je nog heel wat kilometers onder de voeten door moet weg stappen...


Morgen een trip van 28,2 kilometer... Dus, tot morgen...

 

Morgen volgt dag negen...

 

 
. © PFS-online.nl